Rapture AP+ plus nový vizuál

Cloud recenzie a testy

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Určenie
Pre domácnosti
(10)
Pre firmy
(18)
Pre školy
(4)
Pre štátnu správu
(1)
Produkt
Microsoft 365
(23)
MS Office 365
(6)
MS OneDrive
(2)
Typ licencie
Fyzická licencia
(9)
Elektronická licencia
(22)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Alza Test radí cloud na základe používateľských recenzií a ďalších dát

Alza Test Hodnotenie
Alza Test Návštevnosť
Alza Test Reklamovanosť
Alza Test Predajnosť
Alza Test Akciová cena

Cloud – výsledok testu

Výsledkom sú cloud v niekoľkých cenových hladinách:

Čo je to Alza test

Stovky kategórií, tisíce výrobkov, milióny podrobností a používateľských recenzií na cloud. Ako sa v tom všetkom zorientovať? Vyskúšajte náš Alza Test, ktorý zaručuje objektívny výber na základe zákazníckych skúseností. Údaje, na základe ktorých cloud radí, vychádzajú čisto z dát a spätnej väzby skutočných ľudí, ktorí produkty zakúpili.

31 položiek
Microsoft 365 Business Standard (mesačné predplatné)
Kancelársky softvér Microsoft 365 pre 5 zariadení, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, obsahuje aplikácie: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access, Publisher a OneDrive, dĺžka predplatného: 1 mesiac, spôsob licencovania: predplatné, jazyková verzia: CZ, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre firmy, určený pre mobilné zariadenie a PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
14,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: SWMM0444
Microsoft 365 Apps for enterprise (mesačné predplatné)
Kancelársky softvér Microsoft 365 pre 1 zariadenie, kompatibilný s operačným systémom Windows, macOS a Android, obsahuje aplikácie: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access a Publisher, dĺžka predplatného: 1 mesiac, spôsob licencovania: predplatné, jazyková verzia: CZ, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti a pre firmy, určený pre mobilné zariadenie a PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
18,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: SWMM0465
Microsoft 365 Business Basic (mesačné predplatné)- iba online verzia
Kancelársky softvér Microsoft 365 pre 5 zariadení, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, obsahuje aplikácie: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access a OneDrive, dĺžka predplatného: 1 mesiac, spôsob licencovania: predplatné, jazyková verzia: CZ, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre firmy a pre štátnu správu, určený pre PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
7,30 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: SWMM0442
Microsoft Copilot pre Microsoft 365 (elektronická licencia)
Kancelársky softvér Microsoft 365, vhodné pre firmy, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
466,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: M365CP
1,0
Microsoft Office 365 A3 (mesačné predplatné) pre školy
Kancelársky softvér MS Office 365 pre 1 zariadenie, neprenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, obsahuje aplikácie: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access a Publisher, dĺžka predplatného: 1 mesiac, spôsob licencovania: predplatné, jazyková verzia: CZ, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre školy, určený pre PC, zemepisné obmedzenie: iba v ČR, lic. kľúč bude doručený e-mailom, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
3,79 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: SWMM0425
1,0
Microsoft Office 365 Enterprise E1 (mesačné predplatné)- iba online verzia
Kancelársky softvér MS Office 365 pre 1 zariadenie, kompatibilný s operačným systémom Windows a macOS, obsahuje aplikácie: Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, OneDrive, Skype, SharePoint Workspace, Teams a Yammer, dĺžka predplatného: 1 mesiac, spôsob licencovania: predplatné, jazyková verzia: CZ, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre firmy, určený pre PC, lic. kľúč bude doručený e-mailom, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
11,90 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: SWMM0449
2,3
Microsoft Office 365 F3 (mesačné predplatné)- iba online verzia
Kancelársky softvér MS Office 365 pre 1 zariadenie, kompatibilný s operačným systémom Windows, Android a iOS, dĺžka predplatného: 1 mesiac, spôsob licencovania: predplatné, jazyková verzia: CZ, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre firmy, určený pre mobilné zariadenie, lic. kľúč bude doručený e-mailom, Originálny produkt MS (nejde o druhotnú licenciu)
4,79 €
Na objednávku – termín upresníme
Objednávací kód: SWMM0463
12
 

Cloud recenzie a testy

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné cloud Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie cloud Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii cloud recenzie
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií