AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Darčekové krabičky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Vhodné na
Cukrovinky
(1)
Darčeky
(1)
Farba
Červená
(1)
Hnedá
(1)
Výška
14 cm
15 cm
-
Šírka
7,5 cm
12 cm
-
Hĺbka
7,5 cm
12 cm
-
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Darčeková krabica príde vhod pri akejkoľvek príležitosti, kedy chcete svojim najbližším urobiť radosť darčekom alebo malou pozornosťou. Uľahčí vám veľa práce so zložitým balením a výsledný dojem bude vyzerať príjemne. V ponuke na vás čakajú vianočné darčekové krabice, na víno, na šperky, na narodeniny či kompletné súpravy.

Pokračovať

Elegantná darčeková krabica vám uľahčí proces balenia

Originálna darčeková krabica, ktorá sa dá ďalej vybrať podľa konkrétnej príležitosti, urobí radosť vám aj obdarovaným. Pokiaľ sa v balení darčeka dvakrát nevyžívate a chceli by ste si celý proces uľahčiť, alebo naopak urobiť skvelý dojem, vložte predmet do vopred pripraveného boxu. Darčeková krabica pre muža, ženu aj deti má mnoho motívov.

Na akú príležitosť chcete darčekové krabice kupovať?

V ponuke nájdete univerzálne darčekové krabice pre akúkoľvek príležitosť. Svoj výber však môžete zamerať na konkrétnu udalosť, pohlavie alebo vek obdarovaného. Pozrite sa na vhodné darčekové krabičky k narodeninám, Vianociam, výročiu a iným. Veľakrát ich nájdete vo výhodných súpravách po niekoľkých kusoch.

  • Vianočné krabice na darčeky patria v sortimente medzi najčastejšie. Staviť môžete na minimalistické riešenia s jednoduchými adventnými motívmi až po honosné darčekové boxy s mašľami a pestrým zdobením.
  • Krabičky na darčeky k narodeninám potom môžu obsahovať aj text či veselé/elegantné motívy a tvary podľa toho, komu darček venujete – rodine, priateľom, dieťaťu alebo kolegom v práci.
  • Darčeková krabička k výročiu, promócii či na svadbu je potom zvlášť špecifická podľa udalosti. Skvele fungujú aj univerzálne darčekové škatule, buďte však nápadití a zvoľte taký dizajn, ktorý z daru urobí osobnú záležitosť.

Darčekové krabice na mieru vytvoríte skutočne jednoducho. Dajú sa naplniť obľúbenými delikatesami aj malými pozornosťami. Veľmi obľúbené sú na tento účel darčekové krabičky s priehľadným vekom. Vnútornú časť je možné vyzdobiť dekoračnou drťou, prianím aj samolepkami.

Neodolateľná darčeková krabica na šperky

Zvláštnu kategóriu tvorí darčeková krabica na šperky. Pokiaľ ide o zvlášť osobný či drahší kúsok, ten správny box dokreslí pravý dojem. Veľmi obľúbené sú zamatové darčekové krabičky na šperky alebo s venovaním. Na výber máte nekonečno variantov a vyhotovení. K dispozícii sú elegantné aj jednoduché darčekové krabice pre mužov či ženy.


Darčeková krabička pre ženy
Univerzálne darčekové krabice

Vianočné darčekové krabičky
Vianočná baliaca súprava

Darčeková krabička s prekvapením
Darčeková krabička na peniaze

i

Darčeková krabica na peniaze

Dajte zbohom jednoduchým papierovým obálkam, darčeková krabica na peniaze posunie váš dar na ďalšiu úroveň. Ukrýva v sebe vkusné kartičky s venovaním, ku ktorým môžete pridať vlastné blahoželanie. Darčekové krabičky na peniaze môžete použiť aj na poukazy či drobné predmety.

Darčekové krabičky lákajú na eko papier aj luxusné drevo

Darčekové krabičky z papiera zažívajú boom, všetci výrobcovia sa teraz snažia vyrábať prírodné a eko minimalistické boxy, ktoré okúzlia svojím spracovaním, a navyše zbytočne nezaťažujú planétu. Ak hľadáte naozaj luxusné darčekové krabičky, drevená darčeková krabička je zaručene zásahom do čierneho. Obe varianty tiež nájdu aj ďalšie využitie.

Darčeková krabička – nezabudnite na tvar a rozmery

Darčeková krabička musí byť hlavne dostatočne veľká, aby sa do nej darček zmestil, aby sa v krabici zbytočne netlačil, ale zároveň voľne nepohyboval. Tento problém riešia aj rôznorodé tvary (okrúhle, hranaté), viac veľkostí v súprave alebo darčeková výplň, ktorá navyše obsahu dodá oveľa estetickejší vzhľad.

Nestačí vám samotná krabica na darček či súprava niekoľkých veľkostí? Pozrite sa na baliace súpravy, ktoré okrem iného obsahujú aj nálepky, menovky aj prírodný povrázok. Pokiaľ zháňate ďalšie nevyhnutné potreby, v sekcii Balenie darčekov všetko nájdete.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
2 položky
3,0
Krabička darčeková vianočná 12 × 12 × 15 cm
Darčeková krabička – papierová, sviatočný motív, červená farba, rozmery 15 × 12 × 12 cm (V׊×H)
1,70 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HRAbz13658
Be Nice Škatuľka na cukrovinky prírodná hnedá
Darčeková krabička na sladkosti – papierová, sviatočný motív, hnedá farba, rozmery 14 × 7,5 × 7,5 cm (V׊×H)
2,99 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: VANRICH032

Darčekové krabičky

VianoceJednoduché nápady na vianočné tvorenie s deťmi V predvianočnom čase si môžete dlhé zimné večery vyplniť spoločne s deťmi zaujímavou kreatívnou činnosťou. Nechajte sa inšpirovať našimi tipmi a vyskúšajte jednoduché DIY vianočné dekorácie do bytu aj DIY vianočné ozdoby na stromček, ktoré ľahko vyrobíte s deťmi a...

Darčekové krabičky

V kategórii Darčekové krabičky máme práve teraz na Alza.sk celkom 2 produktov.

Darčekové krabičky – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné darčekové krabičky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie darčekové krabičky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie darčekové krabičky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii darčekové krabičky recenzie
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií