Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Digitálne fotorámčeky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Maximálne rozlíšenie
1920 × 1080
(1)
1024 × 600 px
(3)
1280 × 800 px
(11)
1920 × 1200
(3)
Funkcie
Budík
(5)
Hodiny
(14)
Kalendár
(6)
Diaľkové ovládanie
(5)
Reproduktory
(15)
Typ pamäťovej karty
SD
(7)
SDHC
(7)
Micro SD
(12)
Micro SDHC
(3)
Micro SDXC
(3)
Vnútorná pamäť
0 MB
16000 MB
- 0 GB 15,62 GB
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Fotorámčeky slúžia najmä na premietanie vašich fotografií. Umožňujú taktiež zobrazenie aktuálneho času, počasia či dokonca umožnia prehrať krátky klip. Vďaka elegantnému vzhľadu skvele nahradia bežný obrázok a vytvoria tak zaujímavú dekoráciu vnútri vášho interiéru. Digitálne fotorámčeky sa spravidla líšia veľkosťou uhlopriečky, materiálom vyhotovenia a typom napájania.

Pokračovať

Aké parametre zohľadniť pri výbere digitálneho fotorámčeka

Veľkosť uhlopriečky displeja fotorámčeka

Fotorámčeky sú vyrábané v rôznych veľkostiach s uhlopriečkou od 7 až do 15 palcov, niektoré pri výbere vždy zohľadnite, kam rámček chcete umiestniť.

  • do 7 palcov (17 cm) – tieto fotorámčeky sú vhodné ako doplnok na nočný stolík alebo do kancelárie. Ich šírka dosahuje cca 20 cm.
  • nad 7 palcov (nad 17 cm) – sú vhodné na umiestnenie na stenu ako náhrada za klasický obraz a podobne. Sú rozmerovo väčšie a drahšie.

Veľkosť vnútornej pamäte

Väčšina fotorámikov disponuje vlastnou vnútornou úložnú pamäťou, ktorá môže mať veľkosť až 4 GB. Väčšinou je však menšia a nahráte do nej maximálne desiatky snímok. Väčšina fotorámčikov má slot na pamäťovú kartu a niektoré zvládnu tiež čítať dáta z USB pamätí (flashdisky, externý HDD).

Podporované formáty fotografií a videí

Každý fotorámčik podporuje množstvo formátov fotografií či videa, niektoré prehrajú dokonca aj zvuk. Najčastejšími formátmi sú JPG (fotografie), MP3 (audio) a MPEG (video). Všeobecne platí, že čím viac funkcií rámček podporuje, tým je tiež drahší.

Napájanie digitálneho fotorámčeka

Všetky fotorámčeky sú najbežnejšie napájané pomocou sieťového adaptéra. Niektoré modely majú aj záložný dobíjací akumulátor alebo umožňujú vloženie tužkových batérií, vďaka čomu môžu byť neustále v prevádzke a to aj vtedy, keď vypadne elektrický prúd.

Ďalšie dôležité parametre a funkcie

  • Rozlíšenie displeja – rovnako ako všade inde, tak aj tu platí, že čím vyššie je rozlíšenie, tým kvalitnejší výsledný obraz môžeme očakávať.
  • Automatické otáčanie fotografií na výšku – odpadá nutnosť fotografie ručne otáčať v grafickom programe.
  • Aktuálny čas a dátum – umožňuje namiesto fotografií premietať aktuálny čas a dátum.
Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
18 položiek

Digitálne fotorámčeky

Digitálne fotorámčeky sú skvelým zobrazovacím zariadením, s ktorým budete mať vašich najbližších vždy na očiach. Umožňujú prezeranie fotografií a niektoré rámčeky zvládnu aj video. Fotorámčeky si môžete zaobstarať v rôznych cenových reláciách aj veľkostiach uhlopriečok, od 7" fotorámčekov, cez 8" rámčeky až po fotorámčeky s veľkosťou 10" a viac.

Štýlové fotorámčeky

Obľúbené sú kovové fotorámčeky, najčastejšie v čiernom, bielom, sivom alebo striebornom prevedení, ktoré príjemne ozdobia interiér. Základom digitálneho rámčeka je kvalitný LCD displej a vstavaná pamäť. Tú je možné rozšíriť pomocou pamäťových kariet a k väčšine modelov fotorámčekov pripojíte aj USB flash disk.

Flexibilita fotorámčekov

Digitálne rámčeky na fotografie je možné umiestniť na vodorovnú plochu, napríklad na stôl, alebo podľa typu aj zavesiť na stenu. Rámčeky sa napájajú ako notebooky zo siete a do niektorých modelov sa vkladajú batérie. Okrem základnej funkcie premietania obrázkov nechýba pri drahších typoch rámčekov aj niekoľko pokročilých funkcií, ako je animované prelínanie fotografií, hodiny, kalendár, budík, diaľkové ovládanie alebo možnosť úpravy snímok. Správnu voľbu predstavujú fotorámčeky Hama, fotorámčeky Hyundai alebo Sencor.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné digitálne fotorámčeky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie digitálne fotorámčeky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie digitálne fotorámčeky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii digitálne fotorámčeky recenzie
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií