AD elektro AD elektro

Diskusia k 24" ASUS VG24VQ Gaming

Zobraziť katalóg
24" ASUS VG24VQ Gaming - LCD monitor

Diskusia k 24" ASUS VG24VQ Gaming

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 24" ASUS VG24VQ Gaming, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 24" ASUS VG24VQ Gaming ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 24" ASUS VG24VQ Gaming vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, nevím si rady jak vstoupit do menu. Tlačítkem na boku mám pouze na výběr takové malé menu dole vpravo kde je game visual a tam pouze filtry obrazovky a game plus kde je crosshair, timer, fps counter a display aligment. Ale nikde nemám možnosti jako flicker free nebo redukci modrého světla.

Dobrý den, není zde uvedená hloubka barev v bitech. Rád bych se teda na ní zeptal. Děkuji.

Dobrý deň, tento monitor vidím, že má VSTUPY - 1x DP a 2x HDMI ... chcem sa spýtať, kebyže mám PC pripojený na jedno HDMI a na ten voľný druhý HDMI nápojom napr. ANDROID BOX alebo hernú konzolu PS4/5, či by tento ASUS MONITOR fungoval aj ako najdrahší za TV ? Za odpoved vopred Ďakujem :-)

Bude ešte tento monitor na predaj, a ak áno tak kedy

Dobrý den, bude obnovovací frekvence 144hz i přes konektor display port 1.2? A jaký kabel display port je v balení, 1.2 nebo 1.4? Děkuji

Dobrý den, skutečně má monitor HDMI 2.0 na oficiálních stránkách udávají pouze HDMI 1.4. Děkuji.

Dobrý deň Chcel by som sa spýtať či by bolo možné pripojiť monitor k notebooku ktorý má HDMI 2.0 rovnako ako monitor aby som dosiahol 144 hz ? Aká je celková výška monitoru zo stojanom keď je monitor v najnižšej polohe ?

Hcel by som sa spýtať, jaká je obnovovacia frekvencia monitoru, z neznámeho dôvodu mi na PC ukazuje 10ms a na Mobilnom Zariadení 1ms tak neviem, čo z toho je pravda. Predom

Dá sa s monitorom posúvať hore aj dole?

Aké káble sú súčasťou balenia?

12
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií