AD elektro AD elektro

Diskusia k 24" iiyama G-Master Black Hawk GE2488HS-B2

Zobraziť katalóg
24" iiyama G-Master Black Hawk GE2488HS-B2 - LCD monitor

Diskusia k 24" iiyama G-Master Black Hawk GE2488HS-B2

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 24" iiyama G-Master Black Hawk GE2488HS-B2, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 24" iiyama G-Master Black Hawk GE2488HS-B2 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 24" iiyama G-Master Black Hawk GE2488HS-B2 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Prosim vas daju sa na tomto monitore pozerat 3D filmy ??

Dobrý den chcem sa spýtat dá sa PS4 pripojit k tomuto monitoru ? Vopred dakujem

Dobrý, mam graficku kartu rx 460, a použivam tuto obrazovku ale v radeon settings mi nejde spustit freesync technology a ani v nastaveniach windows mi nejde 75HZ ,použivam pribaleny kabel HDMI ,na to aby som mohol mat free sync a 75Hz potrebujem display port? Vopred dakujem za odpoveď.

Mám tuto obrazovku a nejde mi spustit Freesync a maximalne mam iba 60mhz (a mam graficku kartu "Asus AMD Radeon RX 460 2GB" ktora podporuje freesync technology takže neviem v čom je chyba .Vopred dakujem za odpoved!!

Chcel by som sa opytat ci je tam moznost pohibovat monitor hore dole ??

Dobrý deň sú k tomu monitoru pribalené aj všeky káble? A ak nie tak by ste mi dali stránku kde by som ich mohol dokúpiť? Vopred ďakujem sa odpoveď

Půjde připojit k Acer Predator 17?

Dobrý den, půjde k tomu Zaklínač 3 GTA 5 apod. ????

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaké kabely budou v balení při nákupu a jaké bych si měl popřípadě dokoupit sám, aby monitor správně fungoval. Děkuji předem za odpověď. :)

Dobrý deň, dal by sa monitor pripojiť ku PS4 PRO?? Vopred ďakujem za odpoveď.

12
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií