AD elektro Star Wars

Diskusia k 24" Samsung F24T350

Zobraziť katalóg
24" Samsung F24T350 - LCD monitor

Diskusia k 24" Samsung F24T350

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 24" Samsung F24T350, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 24" Samsung F24T350 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 24" Samsung F24T350 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý večer obrazovka sa samovolne vypína prepína sa z HDMI na analóg potom píše že HDMI nie je pripojené aj keď je.

Dobry den, monitor po zapnuti PC nerozsviti se ihned, ale az pote, co vice krat davam tlacitko vzadu do ruznych poloh včetně zapnout/vypnout. Pozor, daval jsem pozor, aby byl zapnuty (monitor po vypnuto PC nevypinam) a cekal jsem i pres 5 minut ...ne rozsvitil se ... Toto nastane vzdy, kdyz prijdu do prace a zapnu PC napoprve. Kdyz vypnu a zapnu PC behem prace, finguje jak ma. Otazka, proc po "vychladnuti" je monitor na heslo?! Je to na reklamaci ...?

Má to reproduktori??

Prosím aký je rozdiel medzi týmto monitorom a monitorom Samsung S24R350 ?

dobry den ako nadstavit uhly na otocenie monitoru?

Prosím o radu. Koupila jsem si tento monitor, ale mám rozmazané písmo. Jsem amatér. Nemohl by jste mi někdo prosím poradit co s tím ? Nebo je to tím monitorem ??

Dobrý den, můžu si připojit k tomuto monitoru playstation 4 předem děkuji za odpověď.

Dobry den, ak si chcem prepojit tento monitor Samsung F24T350 s nb ale z monitoru cez vga a do notebooku hdmi, aku redukciu alebo kabel treba zakupit? Stary kabel vga 15 pinovy z predosleho monitora mam. Tato redukcia, co som nasla je spravna https://m.alza.sk/vention-hdmi-to-vga-converter-with-3-5-mm-audio-d6092270.htm? To z dovodu, ze kablom hdmi mi notebook nejak nechce zobrazovat na monitore.

Jde monitor naklánět?

Dobrý den, Chtěla bych se jenom zeptat, jestli by to šlo připojit k iPadu přes HDMI?

123...
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií