P&G boost Effaclar

Diskusia k 27" Acer Nitro RG270bmiix

Zobraziť katalóg
27" Acer Nitro RG270bmiix - LCD monitor

Diskusia k 27" Acer Nitro RG270bmiix

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 27" Acer Nitro RG270bmiix, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 27" Acer Nitro RG270bmiix ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 27" Acer Nitro RG270bmiix vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Prečo stále vymazávate moju otázku? Aká je to trieda? A+ alebo D ?

Dobrý den, poškodil se mi napájecí kabel k tomuto monitoru. Kde mohu prosím zakoupit nový? Prosím o pomoc. Děkuji mnohokrát.

Dobrý deň, aké všetky káble sú súčasťou balenia?

Dobrý den, má tento monitor polohovatelný stojan?

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či monitor 27" Acer Nitro RG270bmiix je vhodný pre herný počítač Alza GAMEBOX gtx1060. Zároveň sa chcem opýtať či je v balený aj kábel. :) Ďakujem za odpoveď, Samko

Který monitor je lepší? 27" Acer Nitro VG270bmiix nebo 27" Acer Nitro RG270bmiix ? U 27" Acer Nitro RG270bmiix je pouze rozdíl v SuperSharpness, to že obaz bude detailnější?

Dobry den, obzeram sa po tomto monitore no chcel by som radu a pomoc kvoli tomu, ze to je iba full hd a vela ludi mi hovori, ze to je proste malo na 27" lenze do vacsieho rozlisenia by som nerad investoval kvoli drahym GPU a na PC sa hram pomenej, skor by som ho potreboval na pracu s tabulkami. Dakujem za odozvu

Dobrý den, opravdu má monitor odezvu 1 ms? Pokud vím, tak IPS panely mají odezvu 4 ms G2G... Takže buď máte špatně uvedenou odezvu, nebo panel...

Dobry de,rad by som sa spytal či bude fungovat Obnovovacia frekvencia displeja 75 Hz aj ked nemam v pc graf.kartu od spoloconosti amd,resp mam v pc graf.kartu od nvdie.Dakujem za odpoved.

Dobrý den, funguje tento monitor i s garfickymi kartami od nVidia ? Popřípadě jaký je v tom rozdíl jestli má monitor g Sync nebo freesync ?

12
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií