AD elektro Star Wars

Diskusia k 27" AOC 27G2U Gaming

Zobraziť katalóg
27" AOC 27G2U Gaming - LCD monitor

Diskusia k 27" AOC 27G2U Gaming

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 27" AOC 27G2U Gaming, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 27" AOC 27G2U Gaming ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 27" AOC 27G2U Gaming vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Kedy bude k dispozicii 24" verzia?

Kedy bude prosím tento monitor dostupný ? Ďakujem.

Ked zapnem pc musim zapnut aj tento monitor?

Dobrý den chtěl bych se zeptat zda se monitor vyplatí koupit k ne úplně výkonnému notebooku(rozlišení obrazovky notebooku 1920x1080,Procesor :AMD RYZEN 3) . Notebook využívám na hrání ETS2 nebo ho používám do školy . Vyplatí se kupovat nebo mi doporučíte jiný monitor?

Zdravíčko chcem sa opýtať, mam ps5 a rozmýšľam nad kúpou tohoto monitora. Je tento monitor kompatibilný s ps5 s tým, či pôjdu hry, ktoré sú samozrejme podporované v 120fps? Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, nevím jestli je to monitorem ale poslední dobou po chvíli co nehýbu s myší tak se ztmaví monitor ale jak pohnu myší tak je to zase v pohodě. Děkuji

Dobrý den,chtěl bych se zeptat zda je monitor G-Sync,VSync nebo FreeSync???

Popřípadě i s displayport 1.4a?

Dobrý den můžu se zeptat je tento monitor kompatibilní s hdmi 2.1?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli tenhle monitor utáhne notebook Asus 55ww s grafikou GTX 660M a jestli přes mini display Port podpoří 144hz, protože přes Hdmi to nejde.děkuji za odpověď

123...
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií