AD elektro AD elektro

Diskusia k 27" Dell Gaming S2721DGF

Zobraziť katalóg
27" Dell Gaming S2721DGF - LCD monitor

Diskusia k 27" Dell Gaming S2721DGF

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 27" Dell Gaming S2721DGF, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 27" Dell Gaming S2721DGF ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 27" Dell Gaming S2721DGF vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

zdravím. Približná dostupnosť na sklade? Dakujem

Zdravím, zvládne MSI GTX1660 Super Gaming X tento monitor pre bežné použitie, home office a víkendové hranie (pre médium alebo nižšie nastavenie)?

Dobry den, tento monitor ma 10-bit farby a nie 8-bit ako uvadza Alza.

Dobrý den, umožňuje tento monitor mít zároveň nastavenou frekvenci 165Hz a 10-bit barvy?

Kedze Alza sa rozhodla zmazat moju recenziu, tak to spomeniem aspon tu. Objednal som tento monitor avsak namiesto neho som dostal DGFA verziu, ktora je hardwarovo taka ista, ma len vo firmwari znizenu spotrebu kvoli regulacii EU. DGFA verzia je vsak o 800 korun lacnejsia ako DGF.

Bude tento monitori opět dostupný nebo prodej už definitivně skončil ?

bude este k dispozici?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zdali stále bude platit záruka 3 roky, když se monitor bude kupovat na firmu. Děkuji

Dobrý den,jaké kabely jsou součástí balení? Děkuji.

Dobrý den, Jdou hrát hry na monitoru ve FHD rozlišení ,aniž by byl nějak rozmazaný či špatně zaostřený obraz (jinak byh si musel koupit FHD monitor- což se mi do budoucnousti nechce)?

12
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií