AD elektro AD elektro

Diskusia k 27" MSI Optix G27CQ4

Zobraziť katalóg
27" MSI Optix G27CQ4 - LCD monitor

Diskusia k 27" MSI Optix G27CQ4

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 27" MSI Optix G27CQ4, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 27" MSI Optix G27CQ4 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 27" MSI Optix G27CQ4 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Je součástí balení Displayport kabel?

Jak dlouhé jsou kabely v balení?

Dobrý den, monitor se mi podařilo v systému nastavit maximálně na 100Hz (víc systém nenabízí ), rozlišení 2560x1440. Připojený je přes Display Port, grafika je AMD Radeon HD 6800, ovladače monitoru stažené z MSI, ve Windows monitor se identifikuje v pořádku. Od čeho závisí obnovovací frekvence? Je to kvůli starší grafické kartě (výroba cca od roku 2010)? Jak roztočit na 165Hz?

Zvládne tato grafika: radeon rx 570 toto rozlišení u her? Nebo bude míti problémy?

má horší pozorovací úhly? Kvůli tomu ze je prohlí? Je spíše vyhodný či nevýhodný kvůli své prohlosti? Děkuji.

dobrý den, čas od času při zapnutí PC začnou na monitoru přeblikávat barvy - modrá, červená, bílá, zelená. PC naběhne ale monitor si furt jede tuhle svou diskotéku. Vyřeší to až jeho odpojení od sítě nebo grafiky (podle toho co vždy nahmatám dřív). Panel je zapojen přes DP, grafika rtx 3060ti, druhý panel od samsungu přes HDMI tyhle problémy nedělá.

Dobrý den, je možné tento QHD monitor přepnout na FHD? V případě, že bych chtěl monitor připojit k mému NTB, tak nevím jestli by grafická karta zvládla nastavení monitoru na QHD. sestava NTB: Odkaz do neznáma - RTX 2060 U stolního počítače není pochyb a předpokládám, že QHD obraz bude rozhodně lepší než FHD. Děkuji za informaci a přeji hezký den. S pozdravem Šedivý J.

Dobry den, pouzivam 2 monitory. MSI ako primarny a sekudnarny mam full HD 60mhz. Tento primarny monitor mi priblizne 2-3x denne zhasne asi na 2 sekundy zatial co druhy monitor bezi normalne. Graficku kartu mam RX Vega 64. Skusal som rozne porty a rozne DP kable. Rovnaky problem mam aj ked je zapojeny len tento MSI monitor. Viete mi poradit kde by mohla byt chyba?

dobrý den, chtěl bych se prosím zeptat zda by šel tento monitor na toto rameno https://www.alza.cz/stell-sos-1020-d5316055.htm . předem děkuji za odpověd

Dobrý den, jaké jsou rozměry stojánku ? Jde mi o to jestli se mi se stojánkem vleze na desku o rozměru 11 cm na šířku.

123...
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií