PET PET

Diskusia k 28" ASUS MG28UQ Gaming

Zobraziť katalóg
28" ASUS MG28UQ Gaming - LCD monitor

Diskusia k 28" ASUS MG28UQ Gaming

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 28" ASUS MG28UQ Gaming, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 28" ASUS MG28UQ Gaming ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 28" ASUS MG28UQ Gaming vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Herni monitor a obnovovaci frekvence jen 60 hz?

Dobrý den moc jsem nepochopil konektory k monitoru. Jestli tam jsou 2 konektory HDMI a 1 konektor VGA

Mají všechny monitory zástrčku na DVI-D nebo čím se připojuje monitor k počítači.

Dobrý den, lze tento monitor koupit na splátky ?

Taky hledam monitor 4k, ale vasi reakci zde nechapu. Chci odezvu do 4 ms, nejlepe 1ms a 60Hz je standard za rozumnou cenu. Tak jestli mate nejaky tip?

Sofiina volba, chci pro hraní radši super IPS obraz, 4K, ale nižší snímkovací frekvenci, nebo TN panel s 144hz? Aktuálně mám starý TN panel s 60hz a řeším co za nový monitor do 15 tisíc

Dobry den, fungoval by mi tento monitor s grafickou kartou nvidia?

P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií