P&G boost Effaclar

Diskusia k 31,5" MSI Optix AG32C

Zobraziť katalóg
31,5" MSI Optix AG32C - LCD monitor

Diskusia k 31,5" MSI Optix AG32C

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 31,5" MSI Optix AG32C, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 31,5" MSI Optix AG32C ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 31,5" MSI Optix AG32C vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den , prosím o info : 31.5" MSI Optix AG32C - rozměry jsou uvedeny 61 x 55 cm. prosím nejedná se o chybu ? 31.5" MSI Optix AG32CQ - stejná úhlopříčka a rozměry jsou 72 x 51 cm děkuji veli za upřesnění

Dobrý den, mám počítač s Procesorem: Procesor AMD RYZEN 7 2700X a Grafickou kartou : Grafická karta MSI GeForce GTX 1070 Ti ARMOR 8G Bude tento monitor fungovat na tento PC s plnou frekvencí ? Děkuji

dobry den zakoupil jsem tento monitor a mam dotaz software jako gaming center nebo osd nefunguje je to pouze k desktopum MSi nebo existuje i software pro všechny uživatele??na strankach vyrobce nelze stahnout k tomuto modelu nic , v baleni žadny soft nebo odkaz nebyl děkuji

Dobry den Mam velky zajem o tento monitor prosim o info kdy bude možny objednat bylo psano v prosinci a ted nedostupny dekuji

Dobrý deň, Rád by som sa informoval či tento model bude fungovať s grafikami od nvidie lebo som si všimol že obn. frekvencia a odozva je zabezpečená cez synchronizáciu AMD kariet, dakujem.

Dobry den, nedavno jsem si zakoupil tento monitor a zatim vse v poradku az na lzive informace u tohoto produktu. V zadnem pripade dle vasich slov "Zabudovaný FPS zaměřovač a možnost detailní optimalizace přes MSI Gaming Desktop" Pres display nejde tuto moznost nastavit a nastaveni je dost male a pres jejich program je to to same a zadna moznost neni. Prosim o smazani klamne informace. Nebo nasmerovani k nalezeni spravneho programu.

dobrý den chcel by som sa spítat ked mám grafickú kartu značku nvidia bol by pre ten monitor problem? alebo kludne by som mohol hrat hry v 165 HZ? alebo bol by rozdiel s grafickou kartou amd vs nvidia bo som čítal že má amd FreeSync a ked má rozdiel tak aký ? DAKUJEM ZA ODPOVED.

Dobrý den, je tento monitor vhodný k propojení s PS4? Využije potenciál monitoru nebo je to zbytečně drahá varianta k PS4? Děkuji za reakci.

má HDR nic tam není napsané ?

Dobrý den. Mám zájem koupit tento monitor kdy bude skladem?

12
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií