AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k 32" Philips 326M6VJRMB

Zobraziť katalóg
32" Philips 326M6VJRMB - LCD monitor

Diskusia k 32" Philips 326M6VJRMB

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa 32" Philips 326M6VJRMB, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu 32" Philips 326M6VJRMB ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k 32" Philips 326M6VJRMB vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, 1. Lze u monitoru trvale vypnout osvětlení Ambiglow kolem monitoru? 2. Nastavení výšky monitoru - Když monitor nastavím na nejmenší výšku, jaká je vzdálenost mezi stolem a spodním rámečkem monitoru? Chtěl bych mít monitor co nejblíž desce stolu.

pekny den. chcem sa spytat, potrebujem TV/Monitor do 32” max. rozhodujem sa medzi braviou 32” FHD (aj ked radaej 4K) medzi tymto philipsom a samsung qled 32” monitorom. moja priprita je sledovanie filmov, TV, obcas zahrat na konzole (do buducna na ps5). neviem sa rozhodnut ci si priplatit za IPS LG 32” alebo na tv radaej siahnut po VA/MVA/Qled. nevie mi niekto, kto sa zaobera TV/Monitormi poradit, co by vyhovovalo mojim poziadavkam? alebo co sledovat? Nits, skor panel, kontrast? dakujem za pomoc

V špecifikácii Vám chýbajú podstatné vlastnosti ako HDR600, Adaptive Sync, AmbiGlow viď: Odkaz do neznáma

P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií