AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k Acer Aspire ATC-281

Zobraziť katalóg
Acer Aspire ATC-281 - Počítač

Diskusia k Acer Aspire ATC-281

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Acer Aspire ATC-281, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Acer Aspire ATC-281 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Acer Aspire ATC-281 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Jak tam nainstaluju widnows 10 když je to bez operačního systému??

Zvladne to pubg na low settings na fullhd? AK ano na na kolko fps

Má to 4gb ram nebo 8? Je tam nejdriv 4 a potom 8

Dostanem k tomu aj kábel k zdroju alebo je potrebné ho zakúpiť?

Má grafická karta HP Radeon R7 430 2GB, která je součástí PC sestavy pouze výstupní konektory na monitor typu :2 x DisplayPort a žádný HDMI, DVI atd.?

A League of Legend alebo Dota II by šli na koľko FPS ak sa smiem spýtať za odpoveď vopred ďakujem 😉

Dobrý den, tentpo počítač jsem zakoupil k Vánocům mamince, jelikož neumí pracovat s pro OS Linux Endless, chci ji ještě koupit OS WIN10. Jen jsem se nikde nedočetl jakou architekturu má procesor, doporučujete tedy OS určený pro 32-bit nebo pro 64-bit. Předem děkuji za opdověď a jsem s pozdravem. M. Fulín

Dobrý deň bude problém nainštalovať win 7 dakujem

Pôjde na tomto GTA 5 ak áno na koľko fps ?

Pôjde na tom Fortnite????

P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií