AD elektro AD elektro

Diskusia k Acer Aspire E15 Charcoal Gray

Zobraziť katalóg
Acer Aspire E15 Charcoal Gray - Notebook

Diskusia k Acer Aspire E15 Charcoal Gray

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Acer Aspire E15 Charcoal Gray, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Acer Aspire E15 Charcoal Gray ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Acer Aspire E15 Charcoal Gray vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den ptám se jelikož v popisku není uvedeno počet jader tak bych jsem se chtěl zeptat kolik jader ten to produkt má? Děkuji za odpověď Jinak všem hráčům... Podívejte se na technické údaje a porovnejte na konkrétní hře na webových stránkách Alza má jiné věci na práci než odpovídat týkající se her :)

Dobry den chci se zeptat na jake detaily pri jakem rozliseni tento notebook rozjede CSGO? (min,mid,max)

dobrý den, rozjedu na tomto notebooku farming simulator 17

Dobrý den,rozjel by tento notebook i hry jako Elder Scrolls online nebo Skyrim? Děkuji za odpověď

Chcem vedieť ,že čo znamená pri tovare slovo rozbalený a zánovný.

Prajem dobry den, v mojej poslednej objednávke c.157497356 som si kupil notebook Notebook Acer Aspire E15 Charcoal Gray Design 2015 a k nemu kancelarsky balik Office 365 Personal 50% zľava (NC104c2f4) ktory je na notebooku uz predinstalovany a ku ktoremu som na danovom doklade dostal 22-miestne seriove cislo. Zial toto seriove cislo nefunguje. Ked spustim Office, vypise mi ze nie je aktivovana licencia. Ked zvolim aktivovanie licencie, pyta to aktivacny kod, ale tento 22 miestny kod sa tam neda zapisat (pri pisani to pise iba niektore pismenka a cisla, ale nie tie ktore treba). Skusal som aj postup popisany na Vasej stranke u produktu (cez Odkaz do neznáma ale tato stranka vyzaduje 25-miestny aktivacny kluc, pricom kod na danovom doklade ma len 22 miest. V sekcii Moja Alza => Licencie je sice Office uvedene, ale po kliknuti nan mi to ponuka iba moznost stiahnut. Ale ja to nechcem stahovat, potrebujem to uz iba aktivovat. Prosim o navod, ako presne mam Office aktivovat aby som s nim mohol pracovat. Dakujem, Slavo Labsky ([email protected])

P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií