AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k Acer Aspire ES14 Diamond Black

Zobraziť katalóg
Acer Aspire ES14 Diamond Black - Notebook

Diskusia k Acer Aspire ES14 Diamond Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Acer Aspire ES14 Diamond Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Acer Aspire ES14 Diamond Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Acer Aspire ES14 Diamond Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Mohu si na tento notebook stáhnout GTA V ?

Co vsechno dostanu k notebooku? Diky za odpoveď?

Dobrý den, postačil by mi tento notebook k pracím ve photoshopu, ilustrátoru, popřípadě indesignu? Respektive- nebude mu dělat problém je rozjet? Děkuji.

Mohu si na tento notebook stáhnout Minecraft PC version?

Dobrý den spustim na tomto notebooku hru league off legends dekuji

Dobrý den, mohu si stáhnout na tento notebook Minecraft pocket-edition?

Dobrý den, jedná se tedy o 14 palcový monitor?

Aky velky je u tohoto notebooku display? V Parametre a špecifikácia je 11.6" TN a v uvode stranky je 14"LED, tak ako to je? Dakujem.

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli tento notebook zvládne hry The Sims 3. Děkuji

Pri tomto notebooku uvádzate, že pevný disk má kapacitu 32 GB, ale neuvádzate, či je to SSD. Chcem sa preto spýtať, či je to SSD, resp. ak nie, či je to skutočná veľkosť disku, alebo iba preklep :) ďakujem. https://www.alza.sk/acer-aspire-es14-diamond-black-d4249628.htm?catid=18842920#popis

P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií