AD elektro Star Wars

Diskusia k Acer Aspire ES15 Diamond Black

Zobraziť katalóg
Acer Aspire ES15 Diamond Black - Notebook

Diskusia k Acer Aspire ES15 Diamond Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Acer Aspire ES15 Diamond Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Acer Aspire ES15 Diamond Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Acer Aspire ES15 Diamond Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Ma tento notebook slot pro rozsireni op. pameti? Dekuji

Dobrý večer drahá alza. Chcel by som sa Vás opýtať dňa 22.03.2016 som si od Vás kupoval notebook Acer Aspire ES15 má 4GM rám 500GB HDD no a chcel som sa Vás opýtať že či mám rovno s tým skočit na poobočku a dať reklamovať noebook alebo nide a ide o to že rámka na notebooku ma tu kapaciu 4gb a pracuje na 3,83GB čo je pochopitelné ale stále notebook seká proste stačí ak človek zapne iba len webovy pregliadač a ramka sa vyšplá na nejakých 90% čo je 3,00GB a proste notebook začne sekať + už sa aj 2x stalo že notebook automaticky spravil recovery kedže tak sekol že to asi automaticky spravilo a stalo sa to 31.05.2016 a 2.06.2016 tak poradte ist s nim na pobočku alebo dokupiť ram? Ďakujem veľmi pekne s pozdravom Valovič

Dobrý den jak se otvírá slot na DVD bekuji

P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií