AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k Acer Nitro 5 Obsidian Black

Zobraziť katalóg
Acer Nitro 5 Obsidian Black - Herný notebook

Diskusia k Acer Nitro 5 Obsidian Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Acer Nitro 5 Obsidian Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Acer Nitro 5 Obsidian Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Acer Nitro 5 Obsidian Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Zdravím má tento notebook slot pre 2 RAM a 2 SSD+HDD slot? +Numberpad?

dobrý den mám velký zájem o ten to výrobek prosím jen o odkazy zde na eshopu na Ramku 8GB a M 2 SSD pro rozšíření, abych měl jistotu funkčnosti

zdravím chci se optat jestli ma display funkci G / free sync

Opravdu má displej odezvu 3 ms? Výrobce to nedeklaruje (Odkaz do neznáma

Dobryden. Zvladne tento stroj ramku ve variante 1x 32gb? Nebo musim mit 2x16gb? Diky za radu.

Dobrý den, loni jsem koupil stejný model, jen s jinou konfigurací a mám problém s baterií, která je prakticky nepoužitelná a notebook nevydrží nabitý ani hodinu, a to ani když je zapnutý úsporný režim. Doslova mohu v reálném čase sledovat, jak procenta na baterii ubývají. Navíc napájecí adaptér se neúměrně zahřívá a konektor zapojený do notebooku divně skřípe a "jiskří". Má otázka zní, zda lze baterii vyměnit či je nutná reklamace notebooku? Děkuji.

Dobrý den, kolik je maximálně možných GB RAM? Děkuji

Dobrý den mohu se zeptat na kolik FPF notebook rozjede třeba Minecraft?

Zdravím , bude na tomto notebooku už možne naištolovať W11? ak áno stačí inštaláciu urobiť z USB ako pri stolnom PC ?

P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií