AD elektro AD elektro

Diskusia k Acer Nitro 5 Shale Black

Zobraziť katalóg
Acer Nitro 5 Shale Black - Herný notebook

Diskusia k Acer Nitro 5 Shale Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Acer Nitro 5 Shale Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Acer Nitro 5 Shale Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Acer Nitro 5 Shale Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, jak v biosu nastavím bootvací zařízení na USB? Potřebuju přeinstalovat windows, nicméně v Biosu je pouze jediné boot device, a to WIndows boot manager. Což je trošku k ničemu, když samotné windows 10 potřebuji přeinstalovat na win 7

dobrý den dalo by se tam dát místo optnej m2 ssd

dobrý den, jedná se o grafickou kartu GTX 1060 max-q?

dobrý den, má tento notebook funkci G-Sync?

Dobrý deň, je možné aby ste mi pred kúpou tohto notebooku vybrali intel optane ? (verzia s 1060) Ďakujem

Dobrý den chtel jsem se zeptat zda kdyz mam mnoho stary her na cd tak zda muzu vyuzit ex. mechaniku. A dalsi otazka je zda to tam pujde naistalovat. Jedna se o hru command and conquer zero hour.

Chcem do tohto notebooku dokúpiť RAM, nejaké tipy? Základne je tam DDR4 SODIMM 8GB 2666MHz, mal by som kupovať nejakú s týmito parametrami, môžu byť problémy s kompatibilitou?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jakou ram pamět mi doporučíte dokoupit do druhého volného slotu? Paměť v ntb je značky Kingston. Děkuji

Mohu se zeptat, jestli chápu dobře, že tento laptop má je jeden m2 slot jestli pro RAM nebo pro SSD disk a ten je již využit pro druhou RAM paměť? Děkuji za odpověď.

Dobry den, chcel by som sa spytat par otazok ohladne tohto notebooku: 1.) Podla obrazkov ma brushed aluminium finish ale podla popisku ma napodobeninu carbon fibru. Ktory design teda odpoveda tomuto produktu? 2.) Ma notebook US alebo CZ/SK lokalizaciu pre klavesnicu? (Specifikacie vravia ze CZ/SK avsak obrazky ukazuju US.) 3.) Podla specifikaci ma tento notebook osadene 2 RAM sloty, ak to chapem spravne znamena to teda ze sloty su osadene 1x8GB RAM a 1x16GB Intel Octane? 4.) Viete mi aspon priblizne povedat ake teploty ma CPU a GPU pri zatazi a ci dochadza k throttlovaniu? 5.) Je mozne otvorit notebook, pripadne vymenit komponenty bez straty zaruky? (Samozrejme bez poskodenia povodnych komponentov.) Alebo ma notebook nalepku pri ktorej poruseni sa zaruka rusi? Pytam sa hlavne koli tomu ak by bolo notebook treba prepastovat. Vopred dakujem.

P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií