AD elektro AD elektro

Diskusia k Acer Nitro 5 Shale Black

Zobraziť katalóg
Acer Nitro 5 Shale Black - Herný notebook

Diskusia k Acer Nitro 5 Shale Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Acer Nitro 5 Shale Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Acer Nitro 5 Shale Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Acer Nitro 5 Shale Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

dobry den, ma tento kousek thunderbold?

Dobrý den, vlastním tento notebook a nemohu si ho vynachválit, ale občas když mám náročnější hru, tak mám pocit jakoby ta RAM nebyla dostatečná, dá se tento ntb rozšířit o další paměťový modul, případně který 16gb modul by byl vhodný? A zvládne to i uživatel, nebo se musí do servisu kvůli záruce? Díky M.

Dobrý den, tento model s 3070 váží 2,2 kg. Model s 3060 váží 2,7 kg. V čem je rozdíl - proč váží o 0,5 kg více varianta s méně výkonnou grafickou kartou? Děkuji

Dobrý den, jaká je, prosím, kapacita baterie ve watthodinách? Děkuji

Dobrý deň, dajú sa k tomuto notebooku pripojiť 2 monitory ? resp. ako je to s display portom ? Ďakujem

Ma Acer nitro 5 nastaviteľné farebné pod svietenie klávesnice?

dobrý deň da sa pripojiť externá grafická karta ???

P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií