AD elektro Star Wars

Diskusia k Acer Predator Helios 300 Shale Black

Zobraziť katalóg
Acer Predator Helios 300 Shale Black - Notebook

Diskusia k Acer Predator Helios 300 Shale Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Acer Predator Helios 300 Shale Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Acer Predator Helios 300 Shale Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Acer Predator Helios 300 Shale Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den je klávesnice podsvícená?? Děkuji za odpověď

Dobrý den, chci se zeptat, jestli se dá u tohoto stroje lehce měnit hdd za ssd Děkuji

Nedivím sa,že je tu toľko acerov rozbalených(vrátených od zákazníkov).Tento Acer mám dva dni a musím povedať že som neni vôbec spokojný. Podsvietenie displaya presvitá v pravom hornom rohu potom to vyzerá ako keby som mal flaky na obrazovke,CHladenie absolútne nepomáha cpu a grafický procesor pri hraní majú nonstop 90 stupňov a viac v tom prípade mi na hrách nehorázne skáču FPS a vzľadom na to že je to "herný book" tak by som čakal že bude ťahať hry bez problémov.Takže zatiaľ len negatívna skúsenosť a uvažujem o vrátení!

Proč píšete v popisu o GTX 1050TI když na obrázku je logo https://i.alza.cz/Foto/LegendFoto/photos/NC112k2d7n_8.jpg a tam napsáno GTX 1060??? Tak co je pravda?

P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií