AD homeoffice PET

Diskusia k Acer TravelMate P2 Black - EDU model, model pre žiakov, učiteľov a školy

Zobraziť katalóg
Acer TravelMate P2 Black - EDU model, model pre žiakov, učiteľov a školy - Notebook

Diskusia k Acer TravelMate P2 Black - EDU model, model pre žiakov, učiteľov a školy

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Acer TravelMate P2 Black - EDU model, model pre žiakov, učiteľov a školy, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Acer TravelMate P2 Black - EDU model, model pre žiakov, učiteľov a školy ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Acer TravelMate P2 Black - EDU model, model pre žiakov, učiteľov a školy vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den utiahne tento nootebook hry ako fortnite a roblox a minecraft

Dobrý den, má tento notebook podporu Compatibility Support Module (CSM Biosu) ? Chtěl bych nainstalovat starší systém. Děkuji

Dobry den, co znamena, oznacenie EDU model? Nemoze sa teda pouzivat na ine ucely? Pytam sa len kvoli pripadnej zaruke, ze ci to nie je z toho hladiska obmedzene. Dakujem.

Dobry den. Chcem sa spytat, aka je klavesnica v tomto modeli? CZ alebo SK? Alebo su na klavesoch naznacene obe varianty? Dakujem.

Dobrý den..............mohu se zeptat je klávesnice na notebooku doopravdy podsvícená? na obrázku je ale v parametrech to napsané nevidím.. Dekuji za odpoved. JK

Dobry den, chcel by som ho pouzivat na lodi spolu s navigaciou Garmin Bluechart G3maps?.... dakujem

Dobry den, mam otazku.. hledam notebook pro syna 12 let a chtel bych se zeptat zda utahne microsoft teams i nejake hry jako minecraft?? dekuji.

P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií