P&G boost AD 1. týden květen

Diskusia k AEG SoftWater L9FEC49SC + AEG AbsoluteCare T8DEC68SC

Zobraziť katalóg
AEG SoftWater L9FEC49SC + AEG AbsoluteCare T8DEC68SC - Set práčka a sušička

Diskusia k AEG SoftWater L9FEC49SC + AEG AbsoluteCare T8DEC68SC

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa AEG SoftWater L9FEC49SC + AEG AbsoluteCare T8DEC68SC, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu AEG SoftWater L9FEC49SC + AEG AbsoluteCare T8DEC68SC ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k AEG SoftWater L9FEC49SC + AEG AbsoluteCare T8DEC68SC vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, který z těchto setů je nejlepší??? Respektive, je to na trhu praček a sušiček "The Best"

Dobrý den. Je možné umístit spotřebiče na sebe?

Kdyz zakoupim do 13.4 do kdy plati cashback tak mam na registraci 14 od zakoupeni aby mi vratili penize.Jak je to kdyz zakoupim dnes ale vyzvednu zbozi az za 30 dni? Mam pak porad narok porad na cashback?Nevim totiz zda 14 dni bezi od zakoupeni a nebo az od vyzvednuti zbozi.Ma susicka moznost pripojeni odvodu vody na odpad?

P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií