AD elektro Star Wars

Diskusia k Alcatel TKEE MINI BLUE

Zobraziť katalóg
Alcatel TKEE MINI BLUE - Tablet

Diskusia k Alcatel TKEE MINI BLUE

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Alcatel TKEE MINI BLUE, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Alcatel TKEE MINI BLUE ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Alcatel TKEE MINI BLUE vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, koupila jsem novy tablet a nejde mi ho zprovoznit. pořád to chce email nebo telefon s kterým byl tablet dříve synchronizovaný. to já pochopitelně neviím. když zadám svoje údaje k gmailu i telefon tak to nefunguje

Dobry den, jak je to s hrami a vzdelavacim programem pro deti? Mam informace, ze tablet disponuje zhruba 15 hrami ("dema") a jestli chcete vice, tak musite stahnout Kidomi a tam se zaregistrovat a samozrejme zaplatit poplatek.. muzete mi tuhle informaci potvrdit? Dekuji Planka

Aku verziu bluetooth ma tento tablet ? Potrebujem verziu aspon 4.2 pre robota. (Mohli by ste v tech. specifikaciach uvadzat verzie a nie ze ma bluetooth, to dnes uz nie je jedno aky)

P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií