AD elektro AD elektro

Diskusia k Aligator S4080 Duo strieborný

Zobraziť katalóg
Aligator S4080 Duo strieborný - Mobilný telefón

Diskusia k Aligator S4080 Duo strieborný

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Aligator S4080 Duo strieborný, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Aligator S4080 Duo strieborný ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Aligator S4080 Duo strieborný vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň, prosím o info prečo sa uvádza že tento telefón má pamäť 8 Gb ak to nie je pravda? pred mesiacom som si kúpila presne tento typ mobilu a je to podvod.okrem zavádzania čo sa týka pamäte telefónu ,ta je veľká Max.4Gb ani mikrofón nie je v poriadku a o prístupe zákazníckeho servisu ani nevravím, absolútne ignorácia.Znacka Aligátor .cz sú obyčajni podvodníci

Dobrý den chtěla bych se zeptat zda Aligator S4080 má možnost na klasickou SIM kartu. Nechci micro ani sim. Předěm děkuji.

Dobrý den, přestal mi fungovat displej, nereaguje na dotyk.

Dobrý deň, viete garantovať doručenie telefónu Aligator S4080 Duo strieborný do 22.12.2017 ?

P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií