AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k Alza GameBox GTX1070Ti+ HyperX edícia

Zobraziť katalóg
Alza GameBox GTX1070Ti+ HyperX edícia - Počítač

Diskusia k Alza GameBox GTX1070Ti+ HyperX edícia

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Alza GameBox GTX1070Ti+ HyperX edícia, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Alza GameBox GTX1070Ti+ HyperX edícia ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Alza GameBox GTX1070Ti+ HyperX edícia vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Nema hlucne ventilatori alebo zdroj lebo pri inych ludia pisali ze je nekvalitny zdroj

Dobrý den, můžu se zeptat jestli má tento PC DVD výstup? Děkuji za odpověď

dobrý den, proč tento pc nemá wifi připojení ? dík

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať ohľadom tejto ''konfigurácie'' https://www.alza.sk/Order1.htm?list=1#sel=39501718 či je možné poskladať takúto zostavu a prípadne či by všetky veci fungovali tak ako by mali... Dá sa to tak povedať, že som sa inšpiroval počítačom Alza GameBox AMD RX570 len ma mrzelo, že táto case NZXT nemá vstup na DVD mechaniku, tak som zvolil tento typ čo je vyššie.

Je pritom mys a klavesnica?

aky typ a znacka zdroja je pouzity v tejto zostave??????

Dobrý den, tento počítač vlastním a rád bych věděl, jakým způsobem jej mohu nyní třeba trošku upgradovat. Tuším, že mohu přidat RAMku celkem v klidu, jsou tam ještě 3 sloty. Stejně tak asi můžu změnit ten disk, je tam 256 SSD a 1TB HDD. Ale třeba vůbec nevím, co grafika. Jde připojit paralelně druhá?

Dobrý den, kdy bude pc zase na skladě? Děkuji za odpověď.

Dobrý deň, chcel by som sa informovať ohľadom jednej (technickej) chyby ktorú som našiel na svojom zakúpenom kuse. Pred pár dňami som si všimol že na bočnej strane polepu (tá strana ktorá nemá priehľadnú bočnicu) má na sebe polep s HyperX brandingom. Je to klasický polep. Avšak pred tým som nič také neregistroval keďže mám pc na stole. Problém je ten že na krajoch toho polepu je to aké si lepkavé od lepidla a sadá na to prach. Pri dotyku je cítiť že je to lepidlo z toho polepu. Taktiež sa mi zadná strana toho polepu je na pár milimetroch odlepená a vytrčajú z toho také malé kraje. Neviem čím to je spôsobené. Jediná vec ktorá mi napadla je že lepidlo sa rozťahuje a aj teraz jak je vonku teplo je logické že aj izbová teplota bude o niečo vyššia. Chcem sa preto spýtať že čo to má znamenať a čo s tým konkrétne robiť. Ako danú vadu odstrániť poprípade aké sú kroky pri reklamáci. PS : Keďže počítač je môj pracovný nástroj na ktorom sa živím tak mi nevyhovuje čakať pár týždňov na reklamáciu.

Dobrý den, je možné k počítači připojit grafický tablet přes USB-C nebo mini display port? Děkuji

123...
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií