AD 1. týden květen P&G boost

Diskusia k Alza GameBox GTX1080+ Kingdom Come edícia

Zobraziť katalóg
Alza GameBox GTX1080+ Kingdom Come edícia - Počítač

Diskusia k Alza GameBox GTX1080+ Kingdom Come edícia

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Alza GameBox GTX1080+ Kingdom Come edícia, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Alza GameBox GTX1080+ Kingdom Come edícia ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Alza GameBox GTX1080+ Kingdom Come edícia vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň dal by sa tento super PC kupiť aj s GRAFIKOU 1080ti? PS: ALZA PC SÚ NAJLEPŠIE :)

Odporúčali by ste mi k tomuto PC tento monitor -24" Acer Predator XB240HBbmjdpr- alebo tento monitor -24" Viewsonic XG2402-? Za odpoveď predom ďakujem.

Odporúčali by ste mi viac tento monitor -24" Acer Predator XB240HBbmjdpr- alebo tento -27" Acer GN276HLbid Gaming-? Za odpoveď predom ďakujem.

Zvažujem kúpu tohto monštra mohli by ste mi odporúčiť nejaký skvelý a nie drahý 144hz mobitor okolo 200€

Bude možne PC prepojiť s týmto monitorom -Acer XB240HBbmjdpr-? Ako na tomto monitore budem môcť spustiť 144Hz? Bude možne do PC zapojiť túto myš -Evolveo MG636-? Bude možne do PC zapojiť túto klávesnicu -C-Tech Scorpia, GKB-107-? Kde budem môcť nájsť aktivačný kód ku hre -Kingdom come deliverance-? Za odpoveď predom ďakujem.

Je systém Windows 10 Home už aktivovaný a stačí sa len prihlásiť?

Bude tento PC dostupný aj po vypredania zásob alebo bude len na objednanie? Za odpoveď vopred ďakujem.

Ktorý s tích to monitorov je lepší tento - 27'' Acer KG271bmiix Gaming - alebo tento - 27"iiyama G-Master Black Hawk G2730HSU-B1 - jednoducho ktorý by ste mi viac odporúčali? Ďakujem predom za odpoveď.

Bude táto USB sieťová karta kompatibilná s týmto PC čo sa týka systému Windows 10 home? a samotného prostredia? Sieťová karta USB - TP-LINK Archer T2U AC600 Dual Band - .Ďakujem za opdoveď.

Bude možné do PC osadiť zvukovú kartu - Creative Sound Blaster Audigy FX - a zároveň sieťovú kartu - ASUS PCE-N15 - spolu? Bude tieto komponenty možné osadiť aj bez odbornej pomoci? Myslíte že by bolo lepšie do PC osadiť sieťovú kartu - ASUS PCE-N15 - alebo radšej sieťovú kartu v USB - TP-LINK Archer T2U AC600 Dual Band - čo myslíte že by bolo lepšie? Bol by som veľmi rád keby ste mi napísali aj informácie o integrovanej zvukovej karte v tomto PC? Za odpoveď predom veľmi pekne ďakujem.

12
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií