AD elektro Star Wars

Diskusia k Alza LittleMonster GTX1080Ti

Zobraziť katalóg
Alza LittleMonster GTX1080Ti - Počítač

Diskusia k Alza LittleMonster GTX1080Ti

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Alza LittleMonster GTX1080Ti, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Alza LittleMonster GTX1080Ti ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Alza LittleMonster GTX1080Ti vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Pri skrinke s priehladnou bocnicou by tam viac vynikla karta s RGB menitelnym osvetlenim ako Asus strix. Ta je paraadna. Mozno casom.

Není možná volba grafické karty NVidia 1080Ti od jiného výrobce než MSI? Není to moc spolehlivá společnost.

Chapem to spravne ze jeden ventilatorik grafiky je priamo nad krabickou od chladenia??

je jen v cerno zelene bo icerno cervene?

Dobrý deň, celkom zaujímavá zostava. Plánujete v blízkej dobe aj iné konfigurácie s Gtx 1080Ti? Trochu ma "znepokojuje" použitie MB od ASRocku ,firmu mám z dávnejšej doby zaradenú ako lowcost riešenie pre kancel. zostavy(s nič moc životnosťou), ale nikdy som nesiahol po drahších modeloch. Aký bol dôvod (okrem ceny) nepoužitia spoľahlivej(posledná dekáda) MSI značky?(V kombinácii s použitou GK by mi to dávalo zmysel a pri výslednej cene by to nerobilo podstatný rozdiel). Aké máte skúsenosti s použitou MB?

Zdravím chcel by sa spýtať či by bolo možné objednať daný produkt ale z určitými požiadavkami ako napr. Iný zdroj, grafickú kartu inej značky , Slovenský lokalizovaný widnows atď. ak áno ako ?

Neplanujete pouzit Asus rog Strix graficku kartu ?

to bude nejaky fuckinshit ked sa pracuje ešte na fotkách ty vole ....v dnešnej digitálnej dobe to odrazuje skutočnosť digitálneho praveku tejto super firmy

Kdypak bude doplněn popis k tomuto modelu, třeba foto, použité komponenty apod.

Mal by som zaujem o vyzor skrine mohli by ste pridat

12
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií