AD květen univerzal P&G boost

Diskusia k AlzaErgo ErgoArm S40B Wall

Zobraziť katalóg
AlzaErgo ErgoArm S40B Wall - Držiak na monitor

Diskusia k AlzaErgo ErgoArm S40B Wall

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa AlzaErgo ErgoArm S40B Wall, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu AlzaErgo ErgoArm S40B Wall ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k AlzaErgo ErgoArm S40B Wall vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Zaujímala by ma minimálna vzdialenosť od steny(ked je drziak najmenší) a maximálna vzdialenost(ked je plne natiahnutý). Ďakujem.

Aká je veľkosť ramien ???

Dobrý den, chci se zeptat, jaké jsou rozměry otvorů do zdi? resp. jaký je mezi nimi prostor

Dobrý den, mohu se zeptat na rozměry hmoždinek v montážní sadě?

Dobry den, mam problem s nastavenim druhej casti ramena, ktora by mala umoznovat pohyb smerom dole Pohyb dole je mozny, avsak pruzina vzdy vrati cele rameno iba do vystretej polohy. Skusal som nastavovat konifguracnou skrutkou +/- (vid manual - krok 4), ale je to bez efektu. Viete mi prosim poradit co robim zle? Dakujem

Dobrý den, má prosím tento držák stejnou rozteč otvorů pro montáž na zeď jako AlzaErgo Arm S40B Wall? Děkuji za odpověď.

Dobry den, funguje tento držák na monitor 27" Rapture VIDE IFF27165? Predem děkuji za odpověď

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či je tento držiak vhodný pre monitor LCD monitor 21,5" HP M22f. Ďakujem.

Dobry den mam otazecku jsou v baleni srouby na pripevneni monitoru preji pekny den Dvořáček daniel

Dobry den, bude fungovat i s notebookem? Pochopitelne s dodatecnym adapterem na notebook. Jde mi o to, jestli lze zafixovat rameno v urcite vysce tak, aby nevystrelilo zpet nahoru kdykoliv se notebook bude sundavat. Dekuji

123...
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií