AD elektro Star Wars

Diskusia k AlzaErgo Table ET3 Essential čierny

Zobraziť katalóg
AlzaErgo Table ET3 Essential čierny - Výškovo nastaviteľný stôl

Diskusia k AlzaErgo Table ET3 Essential čierny

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa AlzaErgo Table ET3 Essential čierny, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu AlzaErgo Table ET3 Essential čierny ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k AlzaErgo Table ET3 Essential čierny vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, rád bych se zeptal, zda jsou v konstrukci díry, aby bylo možné desku zespodu ukotvit vruty, nebo zda se jedná pouze o gumové kroužky na kterých deska leží volně (z obrázků to není patrné). Děkuji za odpověď, Martin.

Klika pro polohování vysky stolu je nutně na pravé straně nebo je možno ji prestavit i na levou stranu?

Dobrý den, Chtěl bych se zeptat, jestli je mezi AlzaErgo Table ET3 a AlzaErgo Table ET3 Essential kromě nosnosti, lehce odlišného rozsahu šířky a designu nějaký jiný podstatný rozdíl. Díky za pomoc, Michal

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda je možná namontovat desku s rozměry 160 × 80 × 1,8 cm (Š×H×V), i když to podle popisu nelze? Děkuji a přeji hezký zbytek dne

P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií