AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k AlzaPower SolarScout 20 000 mAh oranžová

Zobraziť katalóg
AlzaPower SolarScout 20 000 mAh oranžová - Powerbank

Diskusia k AlzaPower SolarScout 20 000 mAh oranžová

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa AlzaPower SolarScout 20 000 mAh oranžová, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu AlzaPower SolarScout 20 000 mAh oranžová ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k AlzaPower SolarScout 20 000 mAh oranžová vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, je součástí balení napaječ za sítě ?

Dobrý den, zvládne tato powerbanka bezdrátově nabíjet Apple produkty? Konkrétně myslím Apple watch series 6. Děkuji za odpověď

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda když má tato powerbanka zvýšenou odolnost tak to znamená i nějakou voděodolnost? A pokud jo tak jakou? Předem děkuji za odpověď :)

Dobrý den, uváděná kapacita 20 000 mAh platí pro jaké provozní napětí?

Dobrý den, umí se baterie nabíjet ať už ze slunce či sítě, a zároveň nabíjet i telefon? Děkuji

Dá se tato powerbanka nabíjet pomocí externího solárního panelu aneb powerbanka v batohu napajená přes kabel pomocí většího panelu pověšený na batohu a jaký parametry jsou potřeba

Dobry den Mam par dotazu 1)pokud na USB pripojim zarizeni zacne se automaticky nabijet ? 2) je nejaky minimalni odber zarizeni (aby se PB sama nevypnula) 3) Pokud bude zarizeni dlouho odebirat proud (pres 48 hodin) nedojde k vypnuti PB 3) pokud mam pripojene zarizeni na USB (odber cca 2 A) a pripojim nabijecku na PB zmeni se nejak parametrika na vystupu USB (napeti ci maximalni odber proudu ) 4) v navodu je napsano ze to ma sest ochran . vyjmenovano je pouze 5 . jaka je ta posledni ? Dekuji za odpoved

Mám mobil redmi9cnfc, bude možno nabíjet toto zařízení

Dobrý den, na printscreenech powerbanky máte popisek u všech výstupních portech 5V/2.1A , ale v parametrech uvádíte, že má 5V/3A. Potřebuji powerbanku o minimálně 3A, kterou je možné při vybíjení současně i nabíjet.

Dobrý deň. Chcel by som sa opýtať, či je tento powerbank vhodný pre Samsung Galaxy A32 LTE alebo hodinky Garmin Forerunner 55. Či pri nabíjaní týchto zariadení cez tento powerbank nehrozí skrat,prepätie,prehrievanie,požiar či iné poškodenia zariadení alebo powerbanky. Vopred ďakujem za odpoveď.

12
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií