AD 1. týden květen Effaclar

Diskusia k ARIEL All in 1 Color 55 ks

Zobraziť katalóg
ARIEL All in 1 Color 55 ks - Kapsuly na pranie

Diskusia k ARIEL All in 1 Color 55 ks

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ARIEL All in 1 Color 55 ks, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ARIEL All in 1 Color 55 ks ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ARIEL All in 1 Color 55 ks vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den Vazeni pratele dostala jsem kupon v hodnote 500 kc od cezu a mam ho vyuzit u Vas ve vasem internetovem obchode . Libi se mi u Vas cenove vyhodny praci prasek ariel kapsle 55 kesu 2 * za zvyhodnenou cenu.Uz ho mam v kosiku a nevim jak dal.Na poukazu je stiraci policko a nevim jestli ho mam setrit nebo co.Moje adresa je [email protected] a telefoni cislo mam +420 777 617 088.Budu Vam moc vdecna kdyz se mi ozvete. Na odpoved a na nakup u Vas se moc tesim S pozdravem Ludmila Svecova

Dobrý den, ráda bych se zeptala kolik je kusů kapslí je skutečně v balení. Na fotografii krabice a v popisku je uvedeno 60ks, ale u ceny je 1 balení (80ks). Děkuji za odpověď.

P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií