AD elektro Star Wars

Diskusia k ASUS F556UQ-DM130R hnedý

Zobraziť katalóg
ASUS F556UQ-DM130R hnedý - Notebook

Diskusia k ASUS F556UQ-DM130R hnedý

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ASUS F556UQ-DM130R hnedý, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ASUS F556UQ-DM130R hnedý ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ASUS F556UQ-DM130R hnedý vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Zdravím, chcem sa spýtať utiahne tento nootebook hry ako GTA V alebo Fifa 17? Ak nie,je možné zohnať nejaký notebook v cenovej relacii 500-700€, ktorý je vhodný a schopný utiahnuť takéto hry? Ďakujem vopred za odpoveď.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli tento procesor má 4 jádra nebo jen 2.

Dobry den, Rad bych se Vas zeptal, jak mam postupovat při vymene/navyseni pameti RAM. Nejsem zadny amater, ale bohužel mi to tento typ notebooku komplikuje :D ..tim myslim ze ze spodni strany notebooku je na miste "dvirek" pro RAM místo sroubku nitek (mozna je to jen spunt, který je mozne "vylomit", ale radeji jsem to nezkousel). Samozrejme jsem si vyhledal i navody atd...s tim ze je nutne odstranit vsechyn sroubky a notas otevřít...jenze tady nastava TEN PROBLEM...prave pod temi dvirky je ještě jeden ukryty sroubek a bez jeho odstraneni se dovnitř není mozne dostat bez nevratného poskozeni notebooku. Proto bych Vas rad pozadal o radu jak postupovat. Nebo bych se mohl zeptat i takto: Kdybych Vam notebook donesl na opravu v zarucni době (napr kdyby vyhorela graficka karta..museli byste dovnitř), jak byste postupovali. Predem Dekuji za Vasi odpověď Martin U.

P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií