AD elektro

Diskusia k ASUS ROG GL502VM-FY040T kovový

Zobraziť katalóg
ASUS ROG GL502VM-FY040T kovový - Notebook

Diskusia k ASUS ROG GL502VM-FY040T kovový

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ASUS ROG GL502VM-FY040T kovový, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ASUS ROG GL502VM-FY040T kovový ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ASUS ROG GL502VM-FY040T kovový vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Kedy dávate akciu na splátky bez navýšenia ? Pretože by ste mohli, veľa ľudí by to hneď kúpilo, včetne mňa ;)

Dobrý deň, ako už bola napísaná jedna otázka. Či je tam IPS displej, lebo nikde som nenašiel tento notebook s verziou TN panelom a v popise nemáte napísane aká je to technológia.

Je displej v tomto notebooku IPS?

Dobry den, chcel by som sa opytat ci tento notebook bude este v predaji. Mal som zaujem si ho totiz kupit no prave dnes ked som siel ho pridat do kosika, zmizol z ponuky.

Zaujimalo by ma ci tento dany notebook je cely z hlinika alebo su niektore casti z plastu?

Dobrý den, rád bych se zeptal o kolik je lepší grafická karta oproti graf. kartě v tomto notebooku (https://www.alza.cz/lenovo-legion-y520-15ikb-d4725758.htm) a jestli se vyplatí pořídit o něco dražší notebook. Dále jsem slyšel, že tento notebook má problém s vyšší teplotou.

V mene piše kovovy tak ma zaujima ci sa to vztahuje na farbu alebo na to s coho je spraveny laptop?

Dobrý den, také mám o tento notebook zájem a také mám stejný otázku jako kolega níže. Jak tento notebook zvládá chlazení při opravdu velké zátěži, protože těch 100 stupňů je se mi zdá až moc, ještě když nemá kovové tělo a je jen z plastu. Popřípadě, kdyby někdo věděl nějakou jinou alternativu notebooku, byl bych rád.

Zdravím, měl bych zajem o tento notebook super patametry akorat jsem si nějakých benchmarkach všíml že cpu dosahuje teploty až 100 stupnu u battlefieldu 1 je to pravda nebo ne? jinak kupuju predator protože ten ma na battlefieldu stupnu okolo 50 - 60

dobry fakt je kovový nebo jen pokovovaný ?

12
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií