P&G boost AD 1. týden květen

Diskusia k Asus ROG Strix G15 G513IE-HN003T Original Black

Zobraziť katalóg
Asus ROG Strix G15 G513IE-HN003T Original Black - Herný notebook

Diskusia k Asus ROG Strix G15 G513IE-HN003T Original Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Asus ROG Strix G15 G513IE-HN003T Original Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Asus ROG Strix G15 G513IE-HN003T Original Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Asus ROG Strix G15 G513IE-HN003T Original Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

V parametrech je uvedeno, že paměť grafické karty je 8GB, ale na obrázku nad nimi je 4GB. Která informace je pravdivá?

dobrý den nemužu spustit tu asus aplikaci a zmenit barvu klavesnice, snižit a zvyšit podsvicení jde a aura nastavení nejde stejně jako tlačitko asus a to vedle to co spouští ten asus ani f5 nejde a nemužu změnit třeba barvu klavesnice atd. co mám dělat ? děkuji.

Dobrý den, chtěl bych si pouze ověřit, zda se v notebooku nachází druhý slot pro SSD a pokud ano, tak jaké SSD se do notebooku hodí nejlépe. Je jedno, jaké SSD si zakoupím, nebo musí mít stejný formát jako SSD, které se v notebooku nachází (pokud ano, tak o jaký formát disku se jedná. Jedná se jedná o formát M.2 2280 nebo o nějaký jiný)?

Dobe deň ,chcem sa spýtať keď napojim slúchadla s mikrofónom tak mikrofón vôbec nejde…viete mi s tým pomôcť ?

Fotky, popis a parametry u tohoto modelu (G513IE-HN003T) nedavaji jasnou predstavu, jestli ma nebo nema numerickou klavesnici. Kdyz porovnam s variantou G513QE-HN010T, jsem jeste zmatenejsi - tento notebook podle popisu nelze nabijet pres USB C. Potrebuju overit, ze existuje model s numerickou klavesnici a zaroven moznosti notebook nabijet pres USB C. Ktery to je? Je tech variant vic?

P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií