BOOST JBL Samsung_CZ_SK

Diskusia k ASUS ROG STRIX GL503VM-FY022T Black Metal

Zobraziť katalóg
ASUS ROG STRIX GL503VM-FY022T Black Metal - Herný notebook

Diskusia k ASUS ROG STRIX GL503VM-FY022T Black Metal

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ASUS ROG STRIX GL503VM-FY022T Black Metal, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ASUS ROG STRIX GL503VM-FY022T Black Metal ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ASUS ROG STRIX GL503VM-FY022T Black Metal vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Utáhne náročné hry jako fortnite?

Dobrý den, u notebooku s SSD+HDD, jako je napriklad tento, je windows predinstalovan na SSD ci HDD? Dekuji

Zdravím, k notebooku jsem měl dostat pubg a další hry a nic mi nepřišlo, můžu se zeptat z jakého důvodu?

dobrý deň, notebook sa dostáva na pomerne vysoké teploty, tak som sa chcel spýtať aká chladiaca doska by mu veľkosťou sadla najlepšie? (Prosím nejakú výkonnú)

Zdravim, rad by som si pozrel osobne tento notebook na predajni v bratislave. Je to mozne? kedy najskor?

Jakou má notebook spotřebu?

Dobry den, zakupil som si tento ntb a nejak s nim nie som spokojny, lebo Intel uvadza ze procesor ma aj vlastnu grafiku ale pri beznej činnosti(surfovanie, editacia textu, ...) notebook fučí ako keby som na nom hral najnáročnejšiu hru. V správcovi zariadení vidieť neinštalovanú iba GTX 1060 ale žiadnu Intel grafiku, už sa nepoužíva technológia Optimus na prepínanie medzi integrovanou a dedikovanou grafikou ? ďakujem

Dobrý den, z jakého materiálu je notebook vyroben? Zvažuji mezi tímto a ASUS FX502VM-FY412T, jaké jsou hlavní rozdíly mezi nimi, když nepočítám rozdíl v ram. Děkuji

Dobrý den chcel by som sa spytať je pisane že ma 2 sloty na ddr4 ramky a kolko slotov je obsadených ?

Dobrý den chcel by som sa spytať je pisane že ma 2 sloty na ddr4 ramky a kolko slotov je obsadených ?

12
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií