AD květen univerzal P&G boost

Diskusia k ASUS TUF Gaming Dash F15 FX516PC-HN016T Eclipse Gray

Zobraziť katalóg
ASUS TUF Gaming Dash F15 FX516PC-HN016T Eclipse Gray - Herný notebook

Diskusia k ASUS TUF Gaming Dash F15 FX516PC-HN016T Eclipse Gray

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ASUS TUF Gaming Dash F15 FX516PC-HN016T Eclipse Gray, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ASUS TUF Gaming Dash F15 FX516PC-HN016T Eclipse Gray ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ASUS TUF Gaming Dash F15 FX516PC-HN016T Eclipse Gray vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň, je možné pridať ďalšie ssd? Ak áno tak aké?

Dobry den, je sance se na tomto ntb zahrat napr Kingdom come na WQHD monitoru v nejake rozumne nebo vyssi obnovovaci frekvenci, nebo to GPU urcite nezvladne? Dekuji

Dobrý deň. Prosím Vás, ja ako fotograf hľadám notebook podobný tomuto skôr na foto. účely - úpravu fotiek, Adobe programy, lepší výkon a dobrý ostrý farebný displej. Bude tento notebook na toto vhodný? Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, rád si zahraji náročnější hry, jako GTA 5, CS:GO, Kingdom Come Deliverence... Ale zároveň bych na notebooku potřeboval dělat věci do školy a pracovat (programy Microsoft Office - PowerPoint, Word, Excel, Teams atd..) Nebude s tím nějaký problém?

is there a camera?

P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií