AD homeoffice PET

Diskusia k ASUS X756UQ-TY303T sivý

Zobraziť katalóg
ASUS X756UQ-TY303T sivý - Notebook

Diskusia k ASUS X756UQ-TY303T sivý

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ASUS X756UQ-TY303T sivý, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ASUS X756UQ-TY303T sivý ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ASUS X756UQ-TY303T sivý vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, na jakou kvalitu bych si zahrála the sims 4? Děkuji

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať v akom je stave tento notebook, keďže je vrátený, alebo nieje poškodený

Dobry den ...na kolko fps mi pojde gta 5?

Dobry den,na kolik fps mi pojede fortnite na nejvyšší detaily?dekuji hezky den

Dobrý den.Neví někdo kolik slotů na HDD má tento NB?Rád bych zapojil do secondary slotu SSD disk co mám k dispozici. Děkuji za odpověď.

Dobrý deň chcem sa opýtať či sa da dať do tohoto notebooku ssd disk ďakujem

Dobrý den, Pokud na tento počítač koupím Counter-Strike: Global Offensive, kolik FPS z toho můžu dostat při nejvyšší kvalitě ? A mohu si plynule zahrát PUBG?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli by tento notebook rozjel Gta V a PUBG a na kolik fps a na jak vysoké detaily? Děkuji

P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií