AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k AUTRONIC Lena sivá

Zobraziť katalóg
AUTRONIC Lena sivá - Kancelárska stolička

Diskusia k AUTRONIC Lena sivá

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa AUTRONIC Lena sivá, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu AUTRONIC Lena sivá ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k AUTRONIC Lena sivá vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, jak se u této židle může zaaretovat opěrka rukou? Nenašel jsem žádné aretovací tlačítko a opěrky rukou stále v nečekaných okamžicích při pohybu položené ruky zajíždějí dolů...

Dobrý den, můžu se zeptat, jestli je tato židle vhodná pro dítě 150 cm ? děkuji

Dobrý deň, ako sa na stoličke sedí po nepretržitom 9 hodinovom sedení? Je možné opierku napolohovať aby podopierala krk a tlačila akokeby zo spodu do hlavy? A ako je to so sedadlom, zadok je mokrý alebo suchý? Vie sa nájisť poloha a sedieť 9 hodin nepretržite bez pocitu pálenia na sedacích svaloch? Keď dám kolená odseba aby nohy zvierali pravý uhol, netlačia boky sedadla zo spodu do stehien? Medzi lopatkami nepáli?

Dobrý deň, stolička je zmontovana či demontovana? aké sú rozmery balenia? ďakujem

P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií