PET AD homeoffice

Diskusia k AVerMedia Live Gamer Portable 2 (GC510)

Zobraziť katalóg
AVerMedia Live Gamer Portable 2 (GC510) - Externé záznamové zariadenie

Diskusia k AVerMedia Live Gamer Portable 2 (GC510)

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa AVerMedia Live Gamer Portable 2 (GC510), na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu AVerMedia Live Gamer Portable 2 (GC510) ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k AVerMedia Live Gamer Portable 2 (GC510) vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Nekupovat! Nejde pořádně použít při nahrávání z PC! Pokud budete nahrávat přes PC jako z prvního LGP, tak LGP2 naopak žere výkon a je absolutně k ničemu. Nejlepší využítí snad jen při používání PC free mode a záznamu na kartu. Jinak nepoužitelná věc. Nenapalte se jako já.

Dobrý den, chtěl bych se zeptal v jakých rozlišeních a fps je u zařízení AVerMedia Live Gamer Portable 2 (GC510) prováděn záznam na SD kartu. Je to možné jen v 1920*1080/60p nebo jsou i jiné varianty? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, koupil jsem avermedia LGP lite a mam problem s FPS. jenom po zapojeni ubytek ze 60 na 40FPS. a to ani nenahravam. Mam aktualni ovladace a zkousel jsem i jiny kabel. Vlastním notebook. Prosím o radu. Děkuji

DObrý den, jak zatezuje PC? respektive ma to vliv na FPS? A je to na RECentral? Děkuji

Si k tomu káble či ich treba dokúpiť ? Vopred ďakujem za odpoveď

Chcem sa spýtať ak to mám na pc čo mám zapojiť slúchadlá alebo mikrofón ?

P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií