AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k Baby Annabell Helma na bicykel

Baby Annabell Helma na bicykel - Doplnok pre bábiky

Diskusia k Baby Annabell Helma na bicykel

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Baby Annabell Helma na bicykel, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Baby Annabell Helma na bicykel ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Baby Annabell Helma na bicykel vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den...taky by mně zajímalo jestli lze použít i na little anabell 36 cm... děkuji

Dobrý deň, prosim vás, dá sa táto prilba použiť aj na bábiku baby Annabell 36 cm? Viem, že píšete, že je pre bábiky s veľkosťou 43 cm, preto vám píšem. Mohli by ste prilbu tej menšej bábike reálne vyskúšať, či nepadá z hlávky alebo veľmi neodstáva, prípadne pridať fotografiu, ako jej sedí? Ďakujem, MV

P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií