AD elektro AD elektro

Diskusia k Beats PowerBeats Pro námornícka modrá

Zobraziť katalóg
Beats PowerBeats Pro námornícka modrá - Bezdrôtové slúchadlá

Diskusia k Beats PowerBeats Pro námornícka modrá

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Beats PowerBeats Pro námornícka modrá, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Beats PowerBeats Pro námornícka modrá ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Beats PowerBeats Pro námornícka modrá vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň, fungujú tieto slúchadlá aj na Samsung či len na iphone

Dobrý den jdou baterie uvnitř sluchátek vyměnit a prestanou fungovat mužu sluchatka vyhodit ?

dobrý den jak je myšleno ze sluchatka prehraji jen AAC to znamena ze pokud mam v iphonu hudbu mp3 tak nic v sluchatkach neuslysim ? diky za odpoved. Moc tomuhle nerozumim chtel sem si ej koupit ale ted teda nevim

P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií