AD elektro AD elektro

Diskusia k BeautyRElax Kineticforce

Zobraziť katalóg
BeautyRElax Kineticforce - Masážna pištoľ

Diskusia k BeautyRElax Kineticforce

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa BeautyRElax Kineticforce, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu BeautyRElax Kineticforce ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k BeautyRElax Kineticforce vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Prajem, predvčerom som si prevzal tento prístroj a dobíjal som ho podľa návodu 6 hodín. Prístroj prestal fungovať počas používania pri 60%-tách (potom sa už nedal vôbec zapnúť)??. Opäť som ho teda nabil a počas používania ho zas vyplo pri pri 50%-tách. Prístroj po úplnom nabití fungoval s prestávkami cca 1 hodinu, čo je ďaleko od prezentovaných 4–och hodín. Neviem či niečo robím zle alebo je to vadný kus. Je možné ho vymeniť za nejaký spoľahlivejší model? Kľudne aj drahší... Ďakujem za odpoveď.

Zdravím, rád by som sa opýtal na hmotnosť masážnej pištole. Viem, že otázka tu už bola raz položená, ale odpoveď naňu bola neurčitá a nejasná. Dopredu ďakujem za odpoveď

Dobry den, pristroj mame 2 tydny cca a nelze dobit. Nedobije se ani pres noc, uplne mrtvy. Je nejaky specificky postup prosim?

Dobrý den, je nabíječka součástí balení?

Dobrý den, je nabíječka součástí balení?

Dobrý den, hmotnost 2,4 kg zahrnuje celé balení nebo rozbalenou pistoli? Kolik kg případně váží pistole s jedním nástavcem? Díky za info.

kolik ma impulzu za minutu?

P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií