AD 1. týden květen Effaclar

Diskusia k Black & Decker BDCINF18N

Zobraziť katalóg
Black & Decker BDCINF18N - Kompresor

Diskusia k Black & Decker BDCINF18N

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Black & Decker BDCINF18N, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Black & Decker BDCINF18N ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Black & Decker BDCINF18N vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Mám tento kompresor zakúpený. Pre zvýšenie komfortu som dokúpil originálny akumulátor B&D BL 4018 18V/4,0Ah Li-lon a aj rýchlonabíjačku k nemu. Pri napájaní cez 230V AC a cez "auto zapaľovač DC" je kompresor funkčný, ale bohužiaľ s akumulátorom mi kompresor nefunguje. Batéria je OK - odskúšaná na inom zariadení B&D. Na koho sa mám s týmto problémom obrátiť? Servis v Trnave, ktorý je v manuáli doporučený mi telefonáty neberie. Ďakujem. MiroS

Dobrý den, je tento kompresor dobrý na nafukovaní bazenu a jako je https://www.alza.cz/hracky/bestway-jednorozec-d5801110.htm Jan Hamák

Zdravím, má kompresor funkci odsávání vzduchu? (např. z matrací a člunů) Díky M.

Da sa to pouzit na bicyklo + ma to vhodny konektor (predpokladam, ze ano, ale nikde v popis enie je o bicykloch zmienka, co je hlavny dovod mojej zamyslanej kupy)?

Dobrý deň Kompresor sme zakúpili a prišiel bez akumulátora (funguje aj na 230V). Ktorý akumulátor je vhodný na dokúpenie ku kompresoru. Nemal byť akumulátor v balení? Ďakujem.

Jaký má průtok? Píšete, že má dva režimy - jeden na objem a jeden na vysoký tlak. Jak to je s parametry průtoku? Děkuji.

Lze pouzit i na 12v z auta?

P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií