AD homeoffice PET

Diskusia k BLAUPUNKT Sandiego 530 World

Zobraziť katalóg
BLAUPUNKT Sandiego 530 World - Autorádio

Diskusia k BLAUPUNKT Sandiego 530 World

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa BLAUPUNKT Sandiego 530 World, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu BLAUPUNKT Sandiego 530 World ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k BLAUPUNKT Sandiego 530 World vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Zdravím.Mám toto rádio ale nechce mi to prehrat zadny film z usb at je to avi,mpeg a jine formaty.pise mi to porad že je špatný formát videa.neprehrava mi to ani z dvd disku ani originalniho film,jenom zvuk.kde je chyba?

dobry den chyba sk alebo cesky manual a nikde som sa nedocital ked som objednaval ze konci predaj idem skusit este navigaciu ozivit a uvidim

Dobrý den, má toto autorádio menu v češtině ? Děkuji za odpověď

Dobrý den, je na toto zboží možné využít slevu z ISIC karty? Děkuji za informaci.

Dobry den, chcel by som sa spytat ako je to stou navigaciou. iGo aj priamo blaupunkt mi napisali ze navigaciu si treba ziadat od predajcu autoradia. viete sa mi ktomu vyjadrit? v autoradiu dokonca chybal SK alebo CZ manual co je povinnost z vasej strany a taktiez bolo radio uz rozbalene a chybali v nom veci ale to uz som dal na reklamacne

Dobrý deň, je možné toto rádio kúpiť aj s nahratou navigáciou? Ak nie, čo treba k nemu dokúpiť, prípadne ako sa inštaluje navigácia? Ďakujem.

Dobrý den chtěl bych se zeptat na speciální software pro navigici, který se musí dokoupit.kolik stojí ?

Dobrý den, jaká verze map je v přístroji a je v cenně i aktualizace map

Jde to nějak propojit s ovladači na volantu ve Škoda Superb II rok 2011?

Dá se prosím k rádiu připojit zadní kamera pro couvání? Děkuji

P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií