AD květen univerzal Effaclar

Diskusia k BLUE Snowball iCE Black

Zobraziť katalóg
BLUE Snowball iCE Black - Mikrofón

Diskusia k BLUE Snowball iCE Black

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa BLUE Snowball iCE Black, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu BLUE Snowball iCE Black ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k BLUE Snowball iCE Black vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den je mikrofon vhodný k nahrávání zpěvu ?

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať akú USB koncovku má tento mikrofón na druhej strane, pretože sa pokúšam nájsť náhradný kábel pre tento produkt.

Dobrý deň, prijíma mikrofón aj zvuky z okolia?

Dobry den, hledam mikrofon pro konferencni hovory, chtel jsem se zeptat, jak tento mikrofon tlumi okolni zvuky jako hrajici televize nebo hrajici se deti? Dekuji.

Dobrý deň, je k tomuto mikrofónu aj pop filter? Hľadal som na Alze čisto pop filtre bez mikrofónov ale žiadne som nenašiel.

Jde připojit k ramenu

Je tento mikrofon i k Windows 10 Pro 64 bit?

Dobrý deň má tento mikrofon jack alebo ho musim dat do zvukovki dakujem za odpoved

Je dobrý i na dabing?

Dobry den Chcem sa opytat ze aku ma mikrofon redukciu ktorou sa pripaja na tu malu trojnozku lebo chcem kupit boom arm len neviem nazov tej casti ktorou sa spaja. Vopred dakujem

12
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií