AD elektro Star Wars

Diskusia k BOSCH SPS66TI01E

Zobraziť katalóg
BOSCH SPS66TI01E - Umývačka riadu

Diskusia k BOSCH SPS66TI01E

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa BOSCH SPS66TI01E, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu BOSCH SPS66TI01E ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k BOSCH SPS66TI01E vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, že či aj pri tejto umývačke riadu je záruka 10 rokov proti prehrdzaveniu vnútorného plášťa umývačky, tak ako je to napríklad pri umývačke BOSCH SMS46KI03E...? Na stránke výrobcu je to taktiež spomenuté, ale u vás na stránke to v informáciách nevidím. Vopred ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, když se sundá horní deska u myčky BOSCH SPS66TI01E jaká je pak její výška? Děkuji

Mě jenom pobavil ten dárek ;-). Většina prodejců, když chce dát k myčce dárek, tak dává mycí tablety. Vy dáváte bezcenný časopis. To už by bylo snad lepší nedávat nic, než tohle.

Dobrý den, zakoupili jsme tuto myčku a mám dotaz zda je součástí ostrikkvaci hlava na pečící plechy nebo zda se dá dokoupit? Děkuji

Dobrý deň.Môžem umývačku Bosch SPS 66TI01E napojiť na teplú vodu?Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, po rozbalení byla v myčce voda, vyřazena na stěnách apod. Je to nermalni nebo by měla být suchá?

Dobry den, Chcel by som sa spytat ci ma umyvacka funkciu automatickeho otvarania dveri po skonceni programu ? Dakujem. S pozdravom. Rudolf.

Dobrý den, chci se zeptat na délku hadic u této myčky. Děkuji Marek

Dobrý deň, nikde sa neviem dočítať aká je dĺžka programov dokonca ani v manuáli, vopred ďakujem za odpoveď.

Ma umývačka nerezove koše ?

12
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií