AD elektro Star Wars

Diskusia k Buxton REI-TW 100 MK2 BLACK

Zobraziť katalóg
Buxton REI-TW 100 MK2 BLACK - Bezdrôtové slúchadlá

Diskusia k Buxton REI-TW 100 MK2 BLACK

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Buxton REI-TW 100 MK2 BLACK, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Buxton REI-TW 100 MK2 BLACK ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Buxton REI-TW 100 MK2 BLACK vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, mám dotaz jak propárovat sluchátka mezi sebou? daří se mi připojit buď na jedno nebo na druhé

Dobrý deň Mám otázku ohľadom párovania sluchadiel, ako sa tu už aj jeden zákazník pýtal. Mám problém že sa mi zrazu nedajú spárovať sluchadla medzi sebou, ale dá sa mi pripojiť buď len na lavé alebo na pravé sluchadlo. Pozeral som aj v návode, kde som ale na nič neprišiel, skúšal som podľa návodu aj opakovanie párovať sluchadla medzi sebou ale bohužial neúspešne.

Dobry den, lze zaslat navod pres email?

Dobrý deň mohol by som sa spytat že prečo mi začali potichu hrať sluchátka a ako keby ten zvuk bol tupší a občas aj šumí. Za odpovede som vopred vďačný

Dobrý den, chtěla bych se prosím zeptat zda je nějaká možnost, šance sehnat pouze nabíjecí "box"?Syn ho bohužel nejspíše někde vytratil.sluchatka jsou fajn, velká spokojenost teď,ale bohužel a kupovat nová teď není v mých silách.dekuji moc Blanka

P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií