AD elektro Motorola EDGE 50

Diskusia k Canon Legria HF R806 kamera biela - Essential kit

Zobraziť katalóg
Canon Legria HF R806 kamera biela - Essential kit - Digitálna kamera

Diskusia k Canon Legria HF R806 kamera biela - Essential kit

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Canon Legria HF R806 kamera biela - Essential kit, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Canon Legria HF R806 kamera biela - Essential kit ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Canon Legria HF R806 kamera biela - Essential kit vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

je vhodná na vlogovanie?

Dobrý den, je možné mít kameru připojenou do elektrické sítě a zároveň nahrávat? Pokud ne u této, jde to u nějaké jiné? Děkuji.

Dobrý deň. mohol by som sa spýtať akú má táto kamera baterku (mah) s akú má približnú vydrž. A dá sa nahrávať počas nabíjania? Aká je maximálna veľkosť SDkarty išlo by aj MicroSDXC 128GB? vopred ďakujem za zodpovedanie mojich otázok.

V čom je dobrá kamera?

U žádne kamery do8tisíc jsem nenašel možnot přenášet záběr do PC. Vždy jen mobil nebo tablet.Má vůbec nějaká neprofesionální kamera tuto možnost?

Dobrý den, chci se zeptat, jak je na tom kamera s natáčením za šera? Moje stará kamera přidává do videa šum za šera, ale i při dostatku světla, např. i při slunečním svitu, proto zvažuji koupi nové kamery. Děkuji.

Je v baleni i obal na kameru jestli ne tak kde ho muzu koupit

Má tato kamera nastavení v češtině ?

P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií