Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Diskusia k CARNEO Combo A9400

Zobraziť katalóg
CARNEO Combo A9400 - GPS navigácia

Diskusia k CARNEO Combo A9400

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa CARNEO Combo A9400, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu CARNEO Combo A9400 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k CARNEO Combo A9400 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den, mne sa len nezda ze tuto vec mozno namontovat na palubnu dosku - do vyhladu vodica, ved na to je nejaky predpis co to zakazuje, nie? Akoze ja by som bol mile rad mat takuto vec na palubovke, ale ja viem tak, ze to nie je dovolene... Viete to prosim potvrdit ci vyvratit? Dik.

Dobrý den, navigaci jsem koupila. Mám problém, že se mi pravidelně zasekává v průběhu jízdy, takže se úplně přeruší navigování. Nevíte, proč by to mohlo být? Děkuji

Dobrý den,chtěl jsem se zeptat,jestli pri spustěné navigaci bude fungovat přehrávání mp3.

Dobrý den, dnes jsem si koupila tuto autokameru a jsem nějaká zklamaná, prosím o radu nejde mi tam čeština. Co jsem udělala špatně nebo to není v českém jazyce. Dekuji

Dobrý deň, potreboval by som batériu pre Carneo Combo A9400 GPS navigácia .Viete ju dodať, alebo zistiť, aký typ je v navigácii použity?. Ďakujem

Dobrý den, může současně běžet navigace a nahrávání na kameru? Do navigace nainstaluji mapy přes wifi Sygic z googlu obchodu, aktualizovat mapy se také dají přes wifi? Může se zapojit přes usb? Děkuji za odpověd.

Dobrý deň funguju gps mapy aj bez vloženia sim karty?

Dobrý den, je navigace v češtině? (i nainstalování). Děkuji za info.

Dobrý deň. Chcel by som sa opýtať,že či funkcia hands-free,ktorú uvádzate v popise, podporuje aj zariadenia s iOS? Teda že zariadenie je po sparovani schopné listovať v telefónnom zozname,uskutočňovať hovory a podobne?

- Možnosť dokúpiť zadnú kameru - zdravim, mate prosim nejake info k tomuto, prip. link, ci priamo moznost polozku objednat? Dakujem.

12
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií